ERIKOISVOITELUAINEET JA HUOLTOTUOTTEET2023-09-05T18:50:41+00:00

ERIKOISVOITELUAINEET JA HUOLTOTUOTTEET

ERIKOISVOITELUAINEET JA HUOLTOTUOTTEET

Biesterfeld Finland OY toimittaa JAX voiteluaineet. 

JAX on elintarviketeollisuuden voiteluaineisiin keskittynyt perheyritys. Tuotevalikoima käsittää yli 200 NSF H1-, 3H- ja H2-rekisteröityä tuotetta teollisuuden haastaviin tarpeisiin. Korkealuokkaiset voiteluaineet tarjoavat asiakkaille luotettavuutta, huolettomuutta sekä erinomaista suorituskykyä. 

www.jax-lube.fi

www.jax-lube.fi

JAX tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman elintarvikehyväksyttyjä öljyjä ja voiteluaineita, ja meillä on tuotteita kaikkiin sovelluksiin. JAX on yritys, joka 50-luvulla rekisteröi ensimmäisen H1-hyväksytyn tuotteen maailmassa, ja sitä pidetään alansa edelläkävijänä.

Uutta

ERIKOISVOITELUAINEET JA HUOLTOTUOTTEET

Juha Perkkiö

Yhetys:
+358 45 618 3067
juha@biesterfeld.fi

Tyytyväinen asiakas on meille tärkein tavoite! Lindberg & Lund OY:n toiminta perustuu laatuun, tekniseen asiantuntemukseen sekä hyvään asiakaspalveluun.
Visiomme on hyvällä tuotetiedolla ja teknisellä osaamisella  opastaa asiakasta optimaaliseen tuotevalintaan. Tehokas toiminnanohjausjärjestelmämme ja varasto Suomessa mahdollistavat nopeat ja täsmälliset toimitukset.Kuuntelemme asiakkaiden toiveita. Jokainen projekti on meille referenssi tulevalle liiketoiminnallemme.
Autamme sinua löytämään tarpeeseesi oikean tuotteen ja optimaalisen tuoteratkaisun. 

Otathan yhteyttä! 

OTA YHTEYTTÄ

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top