Biesterfeld Finland Oy panostaa JAX INC. voiteluaineisiin – Magnus Bergman:sta Biesterfeld:n Tekninen Myyntipäällikkö.

Magnus Bergman liittyy Biesterfeldiin 23.4.2024 alkaen, ottaen vastuun JAX INC:n myynnin ja brändin rakentamisessa Suomen markkinoille. Magnus on pitkäaikainen voitelualan ammattilainen, jolla on laaja kokemus öljypohjaisista tuotteista. Hänellä on ollut urallaan sekä kaupallisia että teknisiä rooleja ja hän vahvistaa suuresti kykyämme kehittää Biesterfeld Groupin voiteluliiketoimintaa.

Tervetuloa Magnus!

Biesterfeld Finland Oy invests in JAX INC. lubricants and grows its organization – Magnus Bergman joins as Technical Sales Manager for Lubrication materials.

Magnus Bergman joins Biesterfeld starting from 23.4.2024 with the extensive task of building up the JAX INC. sales & brand into the Finnish market. Magnus is a long-term lubrication professional, having vast experience oil-based products. He has possessed both commercial and technical roles in his career, and greatly strengthens our ability to develop the lubrication business of the Biesterfeld Group.

Welcome Magnus!