Biesterfeld Finland seuraa Pohjoismaiden sisaryritysten jalanjälkiä ja lähtee kehittämään JAX INC. voiteluaineiden myyntiä Suomen markkinoille.

 

Biesterfeld-konsernin yksi strateginen fokusalue Pohjois-Euroopassa on “Erikoisvoiteluaineet-liiketoiminta”. Tätä strategiaa on vahvasti toteutettu mm. Norjassa, Ruotsissa ja Puolassa. Seuraavaksi tähän panostetaan Suomessa.Tätä taustaa vastaan Magnus Bergman liittyi Biesterfeld Finland:in orgnisaatioon huhtikuussa 2024. Hänen tehtävä on rakentaa ja kehittää JAX INC. ja mahdollisten muiden kumppaneiden myynti Suomessa, sekä vahvistaa toimittajien brändejä täällä. Magnuksella on pitkä ja vahva voiteluainetausta kun hän on toiminut näillä eri markkinoilla viimeiset 15 vuotta. JAX INC. on kumppaninamme jo kauan aikaa toiminut Pohjoismaissa, joten he tuntevat markkinat ja ovat tuoneet hyvän tuoteportfolion saataville, sekä osaavat vastata kaikkiin haasteisiin.

JAX INC. tuoteportfoliomme on suunnattu erityisesti teollisuus- ja elintarvikelaatuisille voiteluaineille, jotka on suunniteltu todella vaativiin sovelluksiin. Äärimmäisistä lämpötiloista erittäin kuormitettuihin laitteisiin, monipuolinen tuotevalikoimamme täyttää laajan valikoiman vaatimuksia ja on suunniteltu tarjoamaan paras suoja laitteellesi. Meiltä siis löydät parhaimmat räätälöidyt ratkaisut juuri teidän koneille. Lisätietoja tuotteista esim. täältä: https://jax.com/products/