Miten 3D-tulostaa silikonia Lynxter S300X -tulostimella?

Yksi Lynxter 3D -tulostimien merkittävimmistä ominaisuuksista on niiden kyky tulostaa monimutkaisia geometrioita ja onteloita, mikä oli aiemmin haastavaa perinteisillä valmistusmenetelmillä. Tämä tekee Lynxterin materiaaleista ihanteellisia räätälöityjen prototyyppien, lääketieteellisten implanttien ja muiden monimutkaisten silikoni- ja polyuretaanituotteiden valmistamiseen.

Lynxterin laaja 3D-tulostusportfoliomme keskittyy kovetettaviin polymeereihin kuten silikoniin ja polyuretaaniin. Lisäksi työskentelemme myös termoplastisten materiaalien (filamenttien) ja keramiikan parissa. Tyypillisiä käyttökohteita löytyy tänä päivänä lääketieteen, ortopedian, energian, urheilun, puolustusteollisuuden ja kuljetussektorin alueilta.** Saamme paljon kysymyksiä uudesta kumppanistamme Lynxteristä.

  • Miten 3D-tulostaa silikonia?
  • Mihin sovelluksiin 3D-tulostimet voivat tulostaa silikonilla?
  • Miten silikonin 3D-tulostin oikeastaan toimii?

Kumppanimme Lynxter on tehnyt videon, joka voi vastata näihin kysymyksiin. Vain 90 sekunnissa ymmärrät paremmin, miksi ja miten silikoni 3D-tulostus on mahdollista Lynxterin teknologian avulla. Videon tavoitteena oli tehdä silikonin 3D-tulostuksesta ymmärrettävää kaikille, joten video on lyhyt ja keskittyy olennaiseen. Katso uudet Lynxter-sivumme tai siirry Lynxterin omille verkkosivuille.

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista.
Hyväksyn

Ota mielellään meihin yhteyttä Lynxter-lisätietoja varten