Biesterfeld Finland Oy develops and grows it’s organization – M.Sc (Eng.) Mikko Lehtonen joins as Technical Sales Manager.

Mikko Lehtonen, M.Sc in Plastics Engineering, joins Biesterfeld starting from 8.1.2024. Mikko is a long term plastics professional, having vast experience from both plastic product design and material selection. Mikko has possessed both commercial and technical roles in his career, and greatly strengthens our capabilities in Engineering- & Technical Plastics. Welcome Mikko!

Biesterfeld Finland Oy:n organisaatio kasvaa ja kehittyy: DI Mikko Lehtosesta Biesterfeld:n Tekninen Myyntipäällikkö.

Mikko Lehtonen, DI Materiaalitekniikka, aloitti 8.1.2024 Biesterfeld:llä vastuualueena rakenne- ja teknisten muovien myyntipäällikkönä. Mikolla on pitkä ja vaikuttava historia muovien maailmassa; hänen vahvuutensa ovat mm. muovituotteiden, -materiaalien ja -applikaatioiden ominaisuuksien ymmärtäminen ja osaaminen sekä muovituotteiden kehitys- ja suunnitteluprosessien kokonaisvaltainen ymmärtäminen. Tervetuloa Mikko!