Lindberg & Lund Oy Ab on osa Biesterfeld-konsernia 23.8.2019 alkaen

”Liittyminen osaksi monikansallista yrityskokonaisuutta vahvistaa osaamistamme ja lisää kykyämme vastata asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin mm. tehokkaampien hankinta- ja toimituskanavien kautta. Muutoksen yhteydessä yrityksemme henkilökunta ja johto pysyvät ennallaan, ja jatkamme edelleen teknisten ja kemiallisten kokonaisratkaisujen toimittajana Suomen markkinoilla. Asiakkaidemme yksilölliset vaatimukset ja odotukset ovat edelleen tärkein prioriteettimme.”

– Monica Lindblom, Lindberg & Lund Oy Ab:n toimitusjohtaja

 

Biesterfeld Spezialchemie on yksi maailman johtavista erikoiskemiantuotteiden ja -ratkaisujen toimittajista. Yhtiö toimii Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa, ja se tarjoaa ratkaisukeskeistä, teknistä asiantuntemusta ja räätälöityä palvelua asiakkailleen.

Biesterfeld Spezialchemie on osa Biesterfeld-konsernia, joka on 113-vuotias kauppa- ja palveluyritys. Pääasiassa perheomistuksessa oleva konserni on johtavia muovien, kumin sekä perus- ja erikoiskemikaalien toimittajia yli 40 toimipaikassa ympäri maailmaa.

 

”Tämä yrityskauppa on osa tavoitteemme mukaista jatkuvaa maantieteellistä laajentumista. Lindberg & Lund -konsernin tuotteet ja palvelut täydentävät erinomaisesti tuotevalikoimaamme suorituskykyisten tuotteiden osalta”, kertoo Biesterfeld Spezialchemien toimitusjohtaja Peter Wilkes. ”Tällä hankinnalla vahvistamme strategista läsnäoloamme koko Euroopassa ja laajennamme toimintaamme Skandinaviaan ja Suomeen.”

 

”Biesterfeld edustaa meille uutena omistajana kumppania, joka jatkaa liiketoimintaamme ja sen kehittämistä vielä pitkään. Molemmat yritykset voivat saada yhdessä aikaan arvokkaita synergioita lähes identtisten liiketoimintamalliensa avulla”, selittää Lindberg & Lund -konsernin pääomistaja Steinar Lindberg. ”Meille oli erittäin tärkeää löytää ostaja, joka jakaa perusarvomme perheyrityksenä.”

 

Tietoja  Lindberg & Lund Oy Ab:stä:

Lindberg & Lund Oy Ab kuuluu Lindberg & Lund -konserniin, jonka kotipaikka on Vestby, Norja.

Yritys toimii teollisuuskemikaalien maahantuojana ja myyjänä Suomessa, jonka

tuotevalikoimaan kuuluvat mm. teollisuusliimat, komposiittimateriaalit, valu- ja pinnoite- ym. hartsit, mallilevyt, voiteluaineet sekä paljon muita erikoiskemikaaleja.  Yrityksen konttori ja varasto sijaitsevat Paraisilla.

 

Yhteyshenkilö: Monica Lindblom, puh. (02) 458 2220